جشنواره غذاهای سنتی و محلی در مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری قم برگزارشد

شناسه خبر : 58973

1397/02/08

تعداد بازدید : 179

به گزارش واحد اطلاع رسانی، جشنواره غذاهای سنتی و محلی با هدف ایجاد نشاط و مهارت افزایی در زمینه طبخ عذاهای سالم، روز جمعه 7 اردیبهشت در مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) قم برگزار شد.

در این جشنواره انواع و اقسام غذاهای سنتی و محلی از جمله انواع آش، دلمه، کوفته، حلوا، شیرینی و دیگر غذاهای محلی از سوی طلاب این مرکز طبخ و در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفت.

معاون فرهنگی مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) با اشاره به اهداف برگزاری جشنواره غذا گفت: این جشنواره با هدف ایجاد نشاط و مهارت افزایی در زمینه طبخ عذاهای سالم برگزارشد.
زهره عزیزی افزود: جایگزینی غذاهای سنتی و محلی با غذاهای پرچرب و مضر امروزی در سلامتی انسان نقش مؤثری دارد.غذاهای محلی با توجه به ارزش غذایی بالا جایگزین مناسبی برای غذاهای امروزی هستند.

در این جشنواره مدیر مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری(س) و معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان قم و معاونان و کارمندان این مرکز حضور داشتند.

در این جشنواره، آموزش طرز تهیه قطاب یزدی توسط یکی از خواهران طلبه به صورت عملی انجام شد.

شایان ذکر است در خاتمه این رقابت و با اعلام هیأت داوران، نفرات اول تا چهارم معرفی شده و با اهدای کارت هدیه از آنان تقدیر به عمل آمد.