جشن دانش آموختگی فارغ التحصیلان سطح 3 نخستین دوره تربیت دینی کودک و نوجوان برگزارشد.
مراسم جشن دانش آموختگی طلاب رشته تربیت دینی کودک و نوجوان ورودی سال 1398،پس از اتمام واحدهای آموزشی، در روز پنج شنبه دوم تیرماه 1401و با حضور مدیر و معاونان و مسئول خوابگاه در مرکز تربیت مدرس صدیقه کبری (س) برگزار شد.
به گزارش واحد اطلاع رسانی، در ابتدای مراسم، خانم طالبی مدیر مرکز تربیت مدرس طی سخنانی پس از خیر مقدم و تبریک، با اشاره به آسیب های محتوایی و اجرایی رشته تربیت دینی کودک و نوجوان، فراز و نشیب های مذکور را برآمده از پیشگامی این مرکز در برگزاری نخستین دوره این رشته در مراکز حوزوی دانست و خاطر نشان ساخت که با وجود این اشکالات، کادر تربیت مدرس با همیاری و مشورت اساتید مجرب و همفکری و تبادل نظر با سایر مجریان، سعی نموده است تا تأمین حداکثری اهداف آموزشی و بهینه سازی بهره وری علمی طلاب حاصل شود.
خانم طالبی با یادآوری وظیفة خطیر طلاب تربیت دینی، برای ادامة تعامل بین مرکز تربیت مدرس و طلاب دانش آموخته در قالب فعالیت در گروه دانش آموختگان تاکید کرد.
بازگویی خاطرات طلاب، اهدای هدایا و سخنان نمایندة طلاب، بخش های دیگری از این مراسم بود.
در بخش پایانی، نشست تخصصی با موضوع، رشتة تربیت دینی کودک، فرصت ها و چالش ها، با حضور و سخنان حجت الاسلام و المسلمین درودی، عضو کمیتة بازبینی و کارگروه تخصصی رشتة تربیت دینی کودک و نوجوان و مدیر کارگروه تربیت اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، برگزار شد. او با اشاره به لزوم بازنگری محتوایی و اجرایی رشتة تربیت دینی کودک و نوجوان، ضمن ارائة توضیحات دربارة اقدامات انجام شده در این راستا، پس از شنیدن پیشنهادات طلاب در زمینة دوره های تکمیلی مهارت افزایی، تقویت جنبه های عملیاتی و کاربردی و نیز دغدغه های آنان برای فعالیت و اشتغال پس از تحصیل، توصیه ها و راهکارهایی را بیان نمود.
حجت الاسلام و المسلمین درودی، چشم انداز کارگروه تخصصی تربیت دینی کودک و نوجوان را به منظور کارآمدی و جانمایی دانش آموختگان، در سه حوزه آموزش، پژوهش و کنشگری ترسیم کرد. برگزاری دوره های پودمانی تربیت مدرس برای راهیابی طلاب مستعد به عرصه تدریس، تعامل با کارگروه تربیت اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به منظور ارائه موضوعات پیشنهادی، برگزاری دوره های پژوهشی و راهنمایی در تدوین پایان نامه، از جمله مواردی بود که به آن پرداخته شد.
او به عنوان فعال عرصه تربیت اسلامی، با توصیه ای به طلاب سخنان خود را به پایان رساند: پرهیز از انفعال، بستر سازی و یافتن عرصه های مناسب توسط خود طلاب و نیز حفظ ارتباط طلاب به منظور تبادل تجربیات عملی و تعاملات علمی و تربیتی که در کنار فعالیت مذکور، مدارس حوزوی و مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران نیز اقدامات لازم از جمله معرفی و پشتیبانی طلاب و فضا سازی مناسب برای فعالیت بیشتر آنها را انجام خواهد داد.


